Arwin Troost

Hoi ik ben Arwin, 

Sinds februari 2021 werk ik als allround jongerenwerker bij SOJS. “Wat doe je dan zoal?” hoor ik je zeggen. Nou ik hou mij hoofdzakelijk bezig met de jongereninloop, poppodium Elektra en cultuur voor jongeren. 

Mijn doel is om jullie te helpen je talenten te ontdekken en te ontwikkelen als mens en op cultureel gebied. Hmmm…klinkt wel wat officieel maar wat ik eigenlijk wil zeggen is dat ik het heel erg belangrijk vind dat er naar jullie geluisterd wordt. Zijn er dingen waar je mee zit en waar je tegenaan loopt? Heb je iets leuks beleefd of heb je een goed idee wat wij als jongerenwerk kunnen organiseren? Of wil je gewoon ff lekker komen kletsen….kom praten, je bent altijd welkom! 

Wat ik leuk vind aan het jongerenwerk? De leuke, grappige, mooie en eerlijke gesprekken met jullie. Maar ook de gekke en soms domme dingen die jullie uitvreten (zolang het maar respectvol is natuurlijk). 

Dit doe ik natuurlijk niet alleen, samen met mijn collega Jongerenwerkers Sanne, Mellanie, Jordi en Combinatiefunctionarissen Marloes en Michael bedenken en organiseren we toffe evenementen en projecten voor jeugd en jongeren. 

Mijn grootste passie is muziek. Ik speel gitaar en heb in ontelbare bands gespeeld. Op dit moment zit ik in een ABBA tribute (wel een rockversie) en dat is heel vet. Ik kan veel muziek waarderen maar ik luister het liefst naar rock, metal en hiphop. Ook het organiseren van evenementen vind het super leuk. Daarnaast ben ik regelmatig als stagemanager te vinden op kleine en grote festivals door heel nederland.