Jongerenopvang

Ben je tussen de 12 en 26 jaar? Loop dan een keer binnen bij jongerencentrum Elektra. Doordeweeks kun je op de eerste verdieping terecht voor een potje tafelvoetbal of gamen. ’s Avonds is ook het sportcafé open, zodat je met je vrienden of vriendinnen lekker kunt chillen, voetbal kunt kijken en andere jongeren kunt ontmoeten.

Op de derde verdieping kun je fitnessen voor maar een tientje per maand. Ook wordt er dagelijks gerepeteerd door bands in onze zaal en repetitiekelder. Het jongerenwerk is altijd in ontwikkeling. Zo zijn we nu bezig met de realisatie van een muziekstudio, zodat jongeren hun eigen muziek kunnen produceren. 

Er worden verschillende workshops gegeven, bijvoorbeeld een dans- of yoga workshop. In de schoolvakanties worden vakantieactiviteiten georganiseerd, zoals een dagje Walibi of een zaalvoetbaltoernooi. Houdt de website en Facebook in de gaten om op de hoogte te blijven van de activiteiten. 

In het jongerencentrum is altijd een jongerenwerker aanwezig voor een luisterend oor. Zit jij ergens mee en wil jij hier hulp bij dan staan wij voor jou klaar! Het jongerenwerk helpt waar nodig, verwijst door als dat kan en begeleid individueel als jij dat wilt. Geen werk, geen school, op straat, altijd thuis en niks te doen? Ook daar kunnen wij bij helpen, want ook op straat zoeken wij jullie op. Wat is jullie hangplek en bevalt deze plek? Hebben jullie verdere ideeën of vragen, kom dan langs!