Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Hiphopavond ft. Black Acid

mei 4 @ 20:30mei 5 @ 02:00

€5

Aangezien de laatste hiphop avond een succes was, hebben we besloten het dit keer iets groter uit te pakken. Naast de gebruikelijke open mic en afspeellijst om je vingers bij af te likken, hebben we dit keer niemand minder dan Black Acid voor jullie kunnen fixen.

Damage: 5 ekkies aan de deur

————————————————————————————————————————-

Black Acid:

In 2016 bundelen Smitty, Dash, Ros en DMY hun krachten en vormen ze het nieuwe collectief Black Acid. Hun doel is om de wereld kennis te laten maken met een nieuwe sound, in hun eigen woorden: ‘alternatieve trap met punk in de mix’.

Black Acid kwam voor het eerst in de belangstelling met ‘Eigen Schuld’ van hun ‘Beter Nu Dan Ooit EP’, een track die al werd meegeschreeuwd op menig festival. Met ‘Anne Maré’ van hun laatste EP ‘Acid’, deden ze dat nog eens keihard over. Ook op het onlangs uitgekomen ‘Buurjongens’ album, resultaat van een schrijverskamp met leden van o.a. ANBU, Individuals, SMIB en Black Acid, was hun aandeel flink hoorbaar.

Eerder waren de boys al te zien op o.a. Woo Hah!, Zwarte Cross, Vestival, Grow Festival, SMIB x TNO Fest, We Are Electric en deelden ze het podium met Smooky Margielaa, Zwart Licht en Leafs. Deze zomer staan uiteraard klaar voor meer.

Dat de jonge crew nu al een ijzersterke live-reputatie heeft, bewezen ze tijdens Popronde en 3VOOR12 Song Van Het Jaar. Of zoals Ros het zelf zei: “Acid is zuur. Zodra wij ergens zijn geweest dan brandt je shit weg. Je shit brandt weg, je stage brandt weg. Dat is Black Acid man.”


Gegevens

Begin:
mei 4 @ 20:30
Einde:
mei 5 @ 02:00
Kosten:
€5

Organisator

Elektra