Gezocht: Combinatiefunctionaris Sport & Cultuur (36 uur)

Gezocht: Combinatiefunctionaris Sport & Cultuur  (36 uur)

Combinatiefunctionaris Sport & Cultuur

(36 uur)

 

Wie zijn wij?

Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht (SOJS) bestaat al sinds 1968 en richt zich op alle Sliedrechtse kinderen en jongeren van 8 t/m 26 jaar. De stichting wordt bestuurd door een jongerenzelfbestuur en is gehuisvest in jongerencentrum Elektra. In en buiten het jongerencentrum vinden er tal van recreatieve en educatieve activiteiten plaats voor kinderen en jongeren.

 

Wat verwachten van jou?

Als combinatiefunctionaris maak je deel uit van een vierkoppig team, bestaande uit 2 jongerenwerkers, een assistent-jongerenwerker en een combinatiefunctionaris Sport en Cultuur. Je gaat aan de slag als combinatiefunctionaris Sport en Cultuur, waarbij je jongeren (8 tot en met 14 jaar) stimuleert tot het participeren aan sportieve (en culturele) activiteiten met als doel de maatschappelijke ontwikkelingen te bevorderen. Je hebt een rol als initiator en uitvoerder en hebt nauw contact met het speelveld van partners (o.a. primair onderwijs, sportverenigingen).

 

Je werkzaamheden:

  • Stimuleren/organiseren van dagelijks/regelmatig aanbod van sport- en cultuuractiviteiten op school en in de wijk voor jongeren in de leeftijd van 8 tot en met 14 jaar.
  • Een kwalitatieve bijdrage leveren aan het onderwijs op het gebied van sport, cultuur en welzijn.
  • Versterken van de maatschappelijke functie van sportverenigingen door inzet van verenigingen in het onderwijs en bij naschoolse activiteiten in de buurt/wijk.
  • Jongeren toeleiden naar participerende verenigingen.
  • Versterken, stimuleren en bevorderen van samenwerkingsverbanden tussen SOJS en overige maatschappelijke organisaties en verenigingen die actief zijn binnen de gemeente Sliedrecht.
  • Door middel van activiteiten bijdragen aan beleid op gemeentelijk- en instellingsniveau.

 

Wie ben jij?

Je bent een proactieve, flexibele en communicatieve persoonlijkheid die goed zelfstandig kan werken. Je werkt planmatig, methodisch en doelgericht en kunt programmeren, organiseren en uitvoeren. Je bent in staat vanuit een pedagogische achtergrond met jongeren contact te leggen en het maatschappelijk klimaat onder jongeren op een positieve manier te beïnvloeden. Daarnaast ben je een bruggenbouwer die het netwerk van betrokkenen met elkaar verbindt en versterkt. Je bent in het bezit van een HBO diploma ALO, hebt 3 jaar relevante werkervaring op het gebied van sport en/of welzijn en bent in het bezit van een rijbewijs B.

 

Wat kan je van ons verwachten?

Een dynamische jonge werkomgeving, waar je alle ruimte krijgt om je functie tot een succes te maken. Aanstelling per direct.  In eerste instantie betreft dit een tijdelijk dienstverband met intentie tot verlenging van het contract voor onbepaalde tijd. Salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Sociaal Werk waarbij de functie is ingedeeld in schaal 8.


Interesse?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature, stuur dan uiterlijk voor 23 november 2018 je CV met motivatie naar bestuur@sojs.nl t.a.v. Nathalie Verhoef (secretaris). Bij voldoende potentiële kandidaten wordt de vacature eerder gesloten. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Cas Besamusca, teamleider, op telefoonnummer 0184-414273.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.