Maatregelen rondom Coronavirus

Maatregelen rondom Coronavirus

SOJS volgt de ontwikkelingen rondom de verspreiding van het Coronavirus op de voet. Hoewel we gelukkig kunnen zeggen dat er tot op heden geen besmetting is geconstateerd bij onze medewerkers, nemen we extra maatregelen uit zorg voor de gezondheid van onze bezoekers en vrijwilligers.

In overleg met de gemeente Sliedrecht is besloten dat ons jongerencentrum en poppodium voorlopig gesloten is voor publiek en is de dienstverlening aangepast. Ook zullen onze interne en externe activiteiten geannuleerd worden en naar een nog nader te bepalen moment verplaatst worden. Deze maatregel gaat in op 16 maart en is in ieder geval tot en met 6 april van kracht.

Bereikbaar & Beschikbaar – dat blijven we voor iedereen die vragen heeft. Op werkdagen van 09:00 tot 18:00 uur zullen er altijd medewerkers aanwezig zijn en zijn we telefonisch bereikbaar op 0184-414273.

SOJS hoopt op begrip voor de maatregelen. Zodra er een verandering plaatsvindt in de situatie zal dit door middel van een nieuw bericht naar buiten worden gebracht.