SOJS / Elektra is op zoek naar een weekendbeheerder!

Weekendbeheerder

(±16 uur p/m)

Wie zijn wij?

Elektra is het poppodium en jongerencentrum van Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht. De programmering richt zich op zowel regionale als internationale acts en streeft naar een breed en divers programma. Sinds 1970 organiseert het Poppodium het gratis popfestival genaamd ‘Tuinfeest’ wat elk jaar vele bezoekers trekt op het naastgelegen plantsoen. Sinds 2016 wordt ook een wintereditie georganiseerd. Samen met de weekendbeheerders en jongerenwerkers wordt het poppodium vooral mogelijk gemaakt door een hoop betrokken vrijwilligers!

Wat verwachten wij van jou?

Als weekendbeheerder van ons poppodium ben je minimaal 2 zaterdagen per maand beschikbaar. Je bent ‘allround’ verantwoordelijk voor het begeleiden van de vrijwilligers om er samen voor te zorgen dat een avond goed verloopt. Zowel tijdens concerten en evenementen als op baravonden. Je draagt bij aan de gastvrijheid in ons jongerencentrum en zorgt voor de veiligheid van zowel bezoekers als vrijwilligers. Je bewaakt de sfeer en je durft in te grijpen als dat nodig is. Als verlengstuk van het jongerenwerk onderhoud je contact met je collega’s over het verloop van de avonden.

Je werkzaamheden:

  • Coördinatie over vrijwilligers tijdens opening
  • Toezicht houden over horeca-avonden in het poppodium
  • Gastvrijheid verzorgen
  • Waarborgen van veiligheid en hygiëne 

De werktijden van een normale zaterdag zijn van 18:30 tot 02:30 waarvan je er twee per vier weken werkt, dit is uiteraard afhankelijk van de geldende corona-maatregelen. We kunnen een flexcontract aanbieden maar zijn ook bereid je op ZZP-basis in te huren.

Ben jij?

  • Sociaal
  • Zelfstandig
  • Een aanpakker
  • In bezit van diploma Sociale Hygiëne 

Stuur dan uiterlijk voor 18  februari 2022 je CV met motivatie naar bestuur@sojs.nl t.a.v. Michel Jansen (secretaris). Bij voldoende potentiële kandidaten wordt de vacature eerder gesloten. 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.