Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

WinterKNOTS

Herhalend evenement bekijk alles

28-12-2023 @ 10:00 15:00

De kerstvakantie komt er alweer bijna aan, en dat betekent o.a. de WinterKNOTS!! Na het succes van vorig jaar, wordt ook dit jaar de WinterKNOTS weer georganiseerd in de Lockhorst!

Op donderdag 28 en vrijdag 29 december kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar genieten van uiteenlopende activiteiten. Kosten zijn €3 per dag en aanmelden kan vooraf via de website www.sojs.nl

Tussen 10:00 en 15:00uur kunnen de kinderen genieten van creatieve- en techniekactiviteiten, een bioscoop, uitdagende sport- en spelactiviteiten en indien gewenst zelfs zwemmen!

Tijdens de WinterKNOTS kunnen kinderen een snoepje en wat te drinken kopen, maar wel wordt geadviseerd om eigen lunch mee te nemen! Neem ook sportieve kleding mee en als er gesport wordt kan dit alleen op sportschoenen! Omkleden kan uiteraard in de daarvoor bestemde kleedkamers.

Er kunnen in totaal 350 kinderen per dag komen genieten van deze activiteiten. De entree bandjes kunnen na online inschrijving opgehaald worden bij SOJS aan de Maaslaan 10 in Sliedrecht op de door u gekozen afhaalmoment op het inschrijfformulier.

Aanmelden, klik hier!

De WinterKNOTS is alleen voor kinderen toegankelijk.