Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ZomerKNOTS 2024

Herhalend evenement bekijk alles

22 augustus @ 10:00 15:00

De laatste week van de zomervakantie is aangebroken, en dat betekend maar 1 ding, de KNOTS zomerweek!!! Kom je ook genieten van een uitgebreid aanbod van leuke uiteenlopende activiteiten? Je kunt huttenbouwen, knutselen en techniekwerkjes maken in een grote tent, en je energie kwijtraken bij uitdagen sportactiviteiten, en nog veel meer!

KNOTS wordt georganiseerd op het ijsbaanterrein in Sliedrecht, waarbij de ingang is aan de Thorebeckelaan 104. Hier kun je ook je fiets parkeren. De dag begint om 10:00uur, waarna je voor de dag zelf een kaartje kunt kopen bij binnenkomst, of je button (voor 5 dagen) kunt laten zien bij het hek om vervolgens het terrein op te gaan. Let wel op dat je alleen met schoenen het terrein op mag i.v.m. veiligheid! Vervolgens is er pauze van 12:30 – 13:00uur waar de kinderen van het terrein af moeten. Het middag programma start dan weer om 13:00uur en duurt tot 15:00uur (behalve op vrijdag, dan is er geen pauze, en sluit de dag om 14:00uur, de kinderen krijgen dan vanuit de organisatie een gratis broodje hamburger). Ouders zijn welkom op het terrein vanaf 12:00 – 12:30 en van 14:30 – 15:00uur.

De weekbuttons kunnen gekocht worden bij Primera in Sliedrecht voor €13 vanaf 29 juli en ook op vrijdag 16 augustus bij het ijsbaanterrein. Hier wordt bij inschrijving om de naam en leeftijd van het kind gevraagd en een telefoonnummer in geval van nood. De dag kaarten worden niet vooraf verkocht, maar kunnen op de dag zelf gekocht worden voor €3. We vragen ouders wel om een telefoonnummer in geval van nood mee te geven.