Kostuum workshop 8 t/m 12 jaar

Op zaterdag 09 september is dit jaar het Statue Living Art Festival in Sliedrecht.

Wil jij als levend standbeeld op het Living Statues & Art Festival schitteren? Lees dan verder en schrijf je in voor deze super toffe workshop waarin je je eigen kostuum ontwerpt en creëert!

Vorig jaar heeft S.O.J.S een kostuum workshop gegeven in samenwerking met stichting samen voor Sliedrecht.

Op het Living Statues & Art Festival stonden de kinderen op een voetstuk te schitteren in hun zelfgemaakte kostuums. Vanwege dit grote succes organiseren wij ook dit jaar weer een workshops kostuum maken inclusief een plek op het event zelf.

In 6 donderdagmiddagen gaan de kinderen aan de slag met het maken van een prachtig eigen kostuum onder begeleiding van een coupeuse.

Ben je tussen de 8 en 12 jaar en kun je zaterdag 09 september een paar uur shinen als levend standbeeld op de Kerkbuurt, schrijf je dan nu in!

Neem je eigen kledingstuk mee, dit mag van alles zijn, een jasje, oude spijkerbroek tot jurk/rok. Samen gaan we aan de slag met allerlei verschillende stoffen en materialen. Van leer, verf, foam, kunststof tot schuimrubber, alles is te maken!

Op zaterdag 09 september maken we het helemaal af met schmink en ben je klaar om een levend standbeeld te spelen.

Vanuit de organisatie Stichting samen voor Sliedrecht ontvang je € 25,- voor je deelname.

Aanmelden, klik hier!

Tip! Neem een leuk hoedje mee of knutsel zelf een leuk mandje in je thema, voorbijgangers gooien er vaak een muntje in:)

Datum: 22 & 29 juni – 6 juli – 24 & 31 augustus – 07 september

Tijd: 15.30 – 17.00 uur

Locatie: Maaslaan 10

Leeftijd: 8 t/m 12 jaar

Kosten: € 25,-