Theater workshops + voorstelling Social Squad

Ontdek de magie van theater met onze spannende workshops!

Ben jij tussen de 8 en 14 jaar oud en op zoek naar een avontuur als geen ander? Dan is deze workshop perfect voor jou! We bieden een unieke kans om de betoverende wereld van theater te verkennen.

Na een kennismaking met elkaar en theaterdocent Natalja begint deze workshop met een spetterende voorstelling van de SOCIAL SQUAD! Met hun grappige tik tok show vol humor, muziek en sketches nemen TikTokkers Anique DreamonEmma Keuven en Jesse van Wieren nemen je mee in hun voorstelling in Theater de Willem in Papendrecht. Ze nemen het publiek mee op een hilarische reis langs de do’s en dont’s van TikTok. Ze vertellen hun eigen, eerlijke verhalen, zingen en dansen de nieuwe trends, spelen de grappigste sketches en het publiek zelf wordt óók betrokken. De meest unieke theatershow van dit seizoen. En we kunnen jullie al verklappen dat jullie de eerste zijn na de voorstelling voor een MEET& GREET met deze acteurs!

Na het bijwonen van de voorstelling starten de interactieve workshops. We gaan sketches naspelen, acteervaardigheden aanleren, emoties uitbeelden, samenwerken en vooral plezier maken!

Theater is een kunstvorm die creativiteit en zelfvertrouwen stimuleert. Door deel te nemen aan de workshops kunnen kinderen hun verbeeldingskracht de vrije loop laten en hun eigen unieke personages creëren. Dit helpt bij het ontwikkelen van hun expressieve vaardigheden en het verkennen van diverse perspectieven.

Waar wacht je nog op? Schrijf je vandaag nog in voor onze theaterlessen en laat je verbeelding spreken!

Let op: Plaatsen zijn beperkt, dus reserveer snel om teleurstelling te voorkomen.

Schrijf je hier in!

Leeftijd: 8 t/m 14 jaar

Data: 29 februari en 2-7-14-28 maart ( zaterdag 02 maart is de voorstelling)

Let op: Op zaterdag 02 maart worden jullie verwacht om 19.15 uur bij de ingang van theater de Willem in Papendrecht, de exacte ophaaltijd krijgt u dan te horen.

Tijd: donderdags tussen 16.00-17.30 uur

Waar: Maaslaan 10

Kosten: € 30,- incl. de voorstelling